Padlý anděl

Padlý anděl

Anotace: ...

Padlý anděl znamená
spadlá hvězda z nebe,
vyhaslá a zkažená
a na dotek zebe.
Rozehřát ji může
pouze láska jasná,
tato věc být musí
hezká, pravdivá a spásná.
Nakonec se naučí
jak být zas sám sebou,
s peklem, ohněm v náručí
no a taky s tebou.
Autor Wolf girl, 03.01.2011
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: Azure angel, Romana Šamanka Ladyloba, James Libustka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí