Šeptáš mi...podruhé

Šeptáš mi...podruhé

Anotace: Název vypovídá za vše, pokračování minulé básně.

Šeptáš mi o stesku co mne tak z žírá,
šeptáš mi o tom, že zhasla moje víra...
Šeptáš mi stále znovu jak moc mi chybí,
že bez ní jsem stínem pouhým.
Šeptáš mi, že život bez ní je utrpením dlouhým...
Šeptáš mi tyto slova, která mučí jako
v rubáši nad její rakví stát.
Šeptáš mi, že se všech svých nadějí musím vzdát...
Šeptáš mi o všem z čeho mám strach,
že z jejích citů ke mě nezbyl ani prach...
Mlč už!!!
Zmiz z mé hlavy.
Trháš mne na kusy jako inkvizicí rozvášněné davy...
Autor Azazen, 03.01.2011
Přečteno 325x
Tipy 6
Poslední tipující: mosquito, Laivindia, dream in emptiness, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí