Bolest

Bolest

Anotace: Snad každý to někdy zažil

Sbírka: Láska bolí

Láska tak noži se podobá,
s bolestí jsou sestry.
Hle ta podoba.


Obě se ti do srdce dostanou,
avšak ruku v ruce jdou.
Nejprve šíp lásky tě zasáhne,
poté bolest nožem tvé srdce rozpáře.


Na dvě půlky ho rozdělí,
sbohem lásko.
Nikdy se nesetkáme příteli.
Malá smutná sedmikrásko.

Autor Krist7nka, 04.01.2011
Přečteno 540x
Tipy 5
Poslední tipující: Quigleika, jethullfan, Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí