doba ledová

doba ledová

Anotace: po dlouhé odmlce, ochladnou srdce

Po dlouhé odmlce, zas doby ledové,
občas však paprsky, polární záře?
období bez šance, mé hlavy bláhové,
kdy naposled spatřil jsem, záblesk tvé tváře?

Naposled na podzim, však léto pro mně
je to už dávno, asi tak století
rybníky zamrzly, stejně tak srdce mé,
třímá v něm většinou hluboké prokletí.
Autor dvacettrojka, 04.01.2011
Přečteno 321x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, Helena Lovecká, Actafool
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí