Ne-bohatství

Ne-bohatství

Anotace: posudte sami

Nestojím o bohatství,slávu
nebo dvougenerační domek za prahou
Toužím jen po tom abys mě miloval a tvá slova měla váhu
Já nechci prince na bílěm koni
ani být zlatovlasou princeznou 13tého století
Chtěla bych jenom cítit tvou kúži,co krásně voní
a srdce nemít plné bolesti
Buď můj opravář, já buduklidně tvoje prodavačka
v bytě 1+1 na malém předměstí
Mé bohatství je v tobě,v tvých očích
pojď semnou přestat šlapat si po štěstí
V smutku i radosti, chci za Tebou stát
utřít slzy,tvoje ústa umět rozesmát
Přivést tě do ráje,srdce zahřívat
Vše co mám je náruč lásky,tu jenom tobě chtěla bych dát
Autor BlackAngel, 05.01.2011
Přečteno 361x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš pravdu, to je pravé štěstí, a né jenom pozlátko
Pěkně napsané

05.01.2011 19:34:00 | Anjesis

Cítím z ní upřímnost:-)

05.01.2011 14:09:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí