Jsi...

Jsi...

Anotace: Báseň kterou jsem napsal na vyjádření toho, co cítím k jedné dívce. Báseň která nám dvoum změnila život. Báseň která nám pomohla udělat krok vpřed.

Sbírka: De amore et alia

Jsi hvězda, na nebi zářící,
jsi světlo, na cestu svítící,
jsi ptákem, na obloze kroužící,
jsi cestou, poutníka soužící.

Jsi něčím, co naději ve mně vkládá,
jsi někým, kdo sílu žít mi dává.
Jsi něčím, co na cestu mi mává,
jsi někým, kdo štěstí do života mi přává.

Jsi snem o kterém nechám si zdát,
jsi něčím, co stále chci si přát.
Jsi pohádkou, co hledá svůj šťastný konec,
jsi osobou, co zvoní na onen zvonec.

Jsi někým, koho mám víc než rád,
jsi někým, s kým chci být víc než kamarád.
Jsi někým, pro koho vzdal bych se všeho,
jsi někým, pro koho cenu žít by mělo.

Jsi tou, které své srdce rád bych dal,
jsi tou, pro kterou bych všechno udělal.
Jsi tou, od které toužím slyšet ANO,
jsi tou, kterou smutek nepřemůže snadno.

Jsi ta, kterou rád znal bych víc,
jsi ta, pro kterou bych zpíval z plných plic.
Jsi ta, pro kterou mé srdce bije,
jsi ta, pro kterou vlk na měsíc vyje
Autor Jiskroid, 05.01.2011
Přečteno 606x
Tipy 7
Poslední tipující: Karlička, labuť, Gabrielle, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí