Touha

Touha

Anotace: Báseň o dívce, která miluje chlapce,ale on jeji lasku už neopětuje.

Po lásce toužim,životem se soužím...
Jen dotek letmý,zůstane stín můj temný?
Po lásce toužim, smutkem se soužim,
mé srdce krvácí, ale ze srdce se naděje ztrácí.

Tep se zpomaluje, jamile tě spatřím,
dotknout se tvých rukou, úst se toužím.

Jsem ráda s tebou, jen se tě dotknout.
Blízko tebe být je mou touhou.
Ta ovládá mě, ale já mám ráda jen tebe.
Chápat to nechceš, tak je to v mnoha věcech.
Strach ovládá mě.Myšlenky číst chci tobě.
Autor Jancuus, 06.01.2011
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí