Něco o lásce

Něco o lásce

Anotace: ... pozoruji Tě z okna ...

Podíval jsi se na auto
upravil si kutnu a oklepal boty
Jsem ráda, že jsme se smířily
máme rády stejného muže
a to se stává, stát se to může
že obě jsme hradby dobyly
jedna výše a druhá níže
kdyby viděl, co vidím já, byl by dva
jak zákon káže, rázem se ocitla
v pasti tužeb a předsudků
a on stále oklepává boty
a my čistíme mu nohy, zdoláváme ploty
Jsi můj a já jsem Tvá
někdy zbytečná, užitek netrvá
Nemohu se nabažit klidu
sundej mi z duše slídu
ať procitnu
Autor Inge, 06.01.2011
Přečteno 291x
Tipy 7
Poslední tipující: Danga, Doradan, come-past, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí