Malá smrt...

Malá smrt...

Anotace: Věčný příběh...

Lehké mrazení na zádech
zrychlený horký dech,
slastné umírání
ve chvílích rozkoše.

Malá smrt a odevzdání...

Pak nabereš dech
a narodíš se znovu,
jiskry v očích touha vykřeše,
nenasytná jak poušť,
prahnoucí po chuti vláhy...

Láska,
byť stokrát zradou umlčena,
přec probudí se záhy,
jak pramen mohutnící v řeku.
Pak Tvým srdcem proteče...
Autor Sladkalu, 06.01.2011
Přečteno 308x
Tipy 25
Poslední tipující: Giginka, Kubino 2, hašlerka, Danga, Jiná, labuť, WhiteSkull, CULIKATÁ, sailorr, Actafool, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten závěr je nej :o)

09.01.2011 20:57:00 | Giginka

hmmm ... tak tohle jsem "musela" číst dvakrát ... víckrát, milionkrát? ST

06.01.2011 22:23:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí