Jsi

Jsi

Anotace: můj smysl

Jsi jen okamžik mého světa,jsi mojí duší,jsi mé obrovské štěstí.
Když se na Tebe podívám tak se musím smát,musím Tě mít rád.
Pověz mi lásko,chceš-li mé srdce mít,chceš-li vedle mě až do konce žít,chceš v mé naruči být?
Miluji když prší,miluji v očích tvých smích.
Miluji když se slunce dotkne tvých rtů.
Miluji když tě mohu hladit po vlasech tvých,jsi můj hřích.
Miluji když spíš.
Miluji když jsi v bezpečí.
Jsem štasten za to že tu jsi.
Autor SAP, 08.01.2011
Přečteno 452x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí