postupně-se-zamilovávající blázen

postupně-se-zamilovávající blázen

Anotace: tak, komu se to nestalo, že?

S každým svým nádechem,
v paralelním světě,
snadno já uvěřím,
každé tvé větě.

když však já s odstupem,
věty si přemítám,
s tímhle tvým přístupem,
snadno já nevnímám.

Až profesor z bdělého snu,
rázem mě probudí,
jak po velkém nárazu,
myšlenky ochudí.
Autor Gringer, 09.01.2011
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: hubape, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí