Bolí mě...

Bolí mě...

Anotace: Znáte ty obavy když svou drahou polovičku dlouho nevidíte, začne vám odříkat setkání, nezvedat mobil. Člověk začne být skoro paranoidní...

Bolí mě se na Tebe i podívat,
když cizí vůně sálá z Tebe...
Myslel jsem, že Tvé srdce mne
nikdy nepodvede...
Zdá se, že jsem se spletl,
smutek se mi do srdce tiše vlekl
a roztáhl své sítě utkané z Tvé zrady,
když s jiným trávíš noci
a nejsi se mnou tady...
Vzpomínám jak jemně jsem Tě líbal,
od hlavy k patě Tě celou slíbal
a šeptal Ti,
že jsi nevinná až mě z toho mrazí...
Sami jsme byli Tvé nevinnosti vrazi
a teď se chceš i jiným dát,
je to tak bolestivé,
že chtěl bych se Tě vzdát...
...ale miluju Tě
a to mne nejvíc tíží,
oči se mi zavírají, když se půlnoc blíží
a pod víčka mi noční můry nese,
však lásku mou si nikdy neodnese...
Autor Azazen, 10.01.2011
Přečteno 357x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Já sám, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí