Láska

Láska

Anotace: prosím o komentování

Když každé ráno probouzím se,
přemýšlím o střešní římse,
ze které bych padal dolů,
bez vůle a bez názoru.

Proč jsem vlastně pořád tady,
bez sebeůcty,bez nálady,
vždyť život není stvořen pro to,
abychom ho žily sami.

Náhle však jsem tu dívku spatřil
a já cítil,že jsem k ní patřil,
opět jsem měl důvod žíti,
svou milovanou v lásce míti.

Už nic nemohlo být lepší,
měl jsem cíl a měl jsem štěstí,
můj život už visel jen na malém vlásku,
avšak pak jsem poznal lásku.
Autor hidden, 10.01.2011
Přečteno 333x
Tipy 4
Poslední tipující: Caelos, Divoženka1, jitka.svobodova, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí