Na polštář

Na polštář

Anotace: položím svůj sen...

Na polštář z prachového peří
položím svůj sen,ať věří
Že každá malá naděje
vklouzne hluboko do děje...

Na rtech chuť třeba po lásce
v hrníčku lektvar o kráse
Na řasách polibek, co zůstal věčný
na těle vůně a prosba slečny...

Zůstaň v tu noc se mnou
vyber mi hvězdu věrnou
Vlož mi jí něžně do vlasů
zavolej stádo Pegasů...

Prolétni nebem i vichřicí
nabídni touhu hořící
Napiš do mraků vzkaz
že ve snu se potkáme zas...
Autor Kett, 10.01.2011
Přečteno 397x
Tipy 24
Poslední tipující: mida, Linzerka, jvacl, Niky88, Eru Alonnar, jondys, Doradan, Descardea, Helena Lovecká, Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen bych dal z prachového peří ne jen prachové peří
jinak bezva:-)

10.01.2011 22:02:00 | Eru Alonnar

jak krásné je pokládat sny..a položit se do tak hezké básně..díky..

10.01.2011 19:51:00 | Gabrielle

To je pěkný sen
na polštáři...ST!!

10.01.2011 18:38:00 | Květka Š.

Křehká krása, moc se mi líbí:-)

10.01.2011 18:28:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí