Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: psáno mému heřmánkovému štěstí

*


Když s večerem klíží se mi víčka,

rukou hledám dlaň tvou,

vím, že jsi daleko, nemůžu tě hýčkat,

ale sen mne čeká o nás dvou.

Když s ránem otevírám oči,

jako bych slyšela tvůl hlas,

a na rtech mi utkvěl těch tvých dotyk,

tu vzpomínku nespálí oheň ´ni mráz.


Já žiju tím pocitem, že máš mne rád,

celé dny i noci,

a když mi napíšeš, zavoláš,

vím, že to není jen pocit.

Teším se na tebe, lásko má,

až spočinu ve tvé náruči,

až uslyším slova "miluji tě"

a tvé oči mne o tom přesvědčí.


*
Autor Temeraire, 10.01.2011
Přečteno 472x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Niky88
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kolik krásy se skrývá v zamilovanosti

27.10.2015 18:58:03 | Black Sardinian

Moc krásné vyznání, moc.

11.01.2011 12:21:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí