Ideální muž

Ideální muž

Anotace: pokus o básničku, po dlouhé době :d dotyčný nebyl moc nadšen :D

Ó jak jsi spanilý,
jak pomeranč nahnilý,
vlasy dlouhé, husté máš,
skoro jak Bruce Willis pleš.

Postavou jak Diskobolos se pyšníš,
ó ne, asi jsem spadla z višní.
Atlet z tebe asi nebude,
možná tvůj rozum svět dobude.

Čelo vysoké značí inteligenci,
ještě aby ne, přece se nebudu bavit s blbci.
Měla to být na tebe óda,
vymklo se mi to z ruky – škoda.
Autor Romana666, 12.01.2011
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to mě těší :D

12.01.2011 19:44:00 | Romana666

;-D - rozesmálo

12.01.2011 17:33:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí