Ach nebe...

Ach nebe...

Anotace: pokus s Cimrmanovým absolutním rýmem :D

Když vidím nebe,
řeknu si – Ach nebe.
Jako to nebe máš oči,
nádherně modré oči,

na vlasech lokny jak princezna,
nemáš rád, když ti říkám princezna.
Už dva roky se máme rádi,
snad dlouho se ještě budeme mít rádi.

Psát báseň není lehké,
nemáš to se mnou lehké.
Obdivuji tvoji trpělivost,
musíš mít se mnou velkou trpělivost.

Kdo by to byl řekl,
nikdo by to nebyl řekl,
že hloupá já a chytrý ty,
vytvoříme pár – já a ty.

Snad se ti líbí můj rým,
Cimrmanův absolutní rým.
Autor Romana666, 12.01.2011
Přečteno 1168x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Agniezka, vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí