náhrobek

náhrobek

Anotace: o lásce k životu... a nebo spíše nenávisti k životu?

stačí jenom chtít a křídla roztáhnout,
budeš létat anděli, jen si věř.
skoč a mávej, tak chutná let.
leť víš a víš, tak chutná svoboda!
jenže do temnoty dolů padám.
jen na náhrobek jemný nápis kamenik udělal,
zde leží vincent, ten který už nechtěl žít dál...
Autor vincent christian böll, 14.01.2011
Přečteno 330x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, Sladkalu, Actafool, Anjesis, čas.běží
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle znám, cítím s tebou, ale stejně se nevzdávej

14.01.2011 22:42:00 | Anjesis

promiň za upřímnost, ale mělo by tam být napsáno, Vincent co se bál,
a tak se raději vzdal

14.01.2011 20:15:00 | čas.běží

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí