Verš sedmý

Verš sedmý

Anotace: Ne každý konec je definitivní . . .

Sbírka: Bolesti srdce

Nevím čím začít, nevím co psát,
jsem celý zmatený, mám se snad bát.

Vše bylo úžasné, vše bylo krásné,
i poslední plamínek jednou však zhasne.

Měli jsme všechno, co bylo špatně?
Proč už to skončilo vzpomínám matně.

Láska je pryč, proč to tak bolí,
poslední pohledy v slzách se topí.

Nádherné roky, překrásná rána,
vzpomínka zůstane na věky s náma.

Byla jsi první láska má veliká,
napořád už budeš Beruška malinká.

S hlavami v oblacích, s nohama na zemi,
litovat nebudu ty chvíle strávený.

Já jsem teď tu a ty jsi tam,
teď už jít musíme každý jen sám.

Děkuji Silvi, děkuji tobě,
já už tě navždycky budu mít v sobě.

Kus mého srdce u tebe zůstalo,
říci ti sbohem jej na kusy trhalo.

MILOVAT, LÁSKA - to nejsou jen slova,
snad oba dokážem říci je znova.

I když ne tobě a ty ne mně,
snad někdo řekne je s vášní a upřímě.

Žili jsme spolu, krásné to bylo,
kéž by se oběma i teď tak žilo.
Autor basnikbezejmena, 14.01.2011
Přečteno 346x
Tipy 5
Poslední tipující: vOrange, jethullfan, come-past
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlavu vzhůru a povzbudivé věci kolem sebe.

14.01.2011 22:19:00 | come-past

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí