Chtěla bych..

Chtěla bych..

Anotace: Láska???i té je v dnešní době málo..

Chtěla bych tančit dešti,
s tebou se smát.
Vidět jak prší štěstí,
a vědět, že budeš mně milovat.
Vzlétnout až k nebi ,
přímo do oblak.
Nenásobit lásku třemi,
pouze letět jako pták.
Autor Eresiel, 15.01.2011
Přečteno 349x
Tipy 5
Poslední tipující: vOrange, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí