Otrokem

Otrokem

Anotace: zklamání...

Sbírka: Tvorba jedné dívky...

Vkradla se bolest do vašich vzpomínek

v očích ti vyhasíná poslední plamínek

Naděje ztrácí se s každým novým dnem

už se zas zpovídáš jenom prázdným zdem

Kdykoliv se podíváš zamlženým oknem ven

puká ti srdce a závidíš všem

Všichni tě litují, andělé pláčou

zdá se ti že lidé jen kolem tebe skáčou

Dal bys přednost samotě, opuštěné lávce

raději by ses sám topil v nezdařené lásce

Místo mezi přáteli, cítíš se spíš v zajetí

nic se totiž nevyrovná jejímu obětí

Byl bys klidně otrokem tvé milované paní

svůj dlouhý život dal bys jenom za ní

Čeká tě jen samota, jenom pouhá lítost

tohle všechno obětoval's pro obyčejnou bytost
Autor perinkaml, 16.01.2011
Přečteno 337x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale nemusíš to obětovat pro nikoho :D ;)

16.01.2011 23:10:00 | perinkaml

těžko bys to objetoval pro nadpřirozenou princeznu :D

16.01.2011 19:20:00 | čas.běží

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí