Není kudy, není kam

Není kudy, není kam

Anotace: o bezvýchodné situaci vztahu který nemá budoucnost a přesto stojí za každou vteřinu života...

Krásný je doufat,
taky si přát,
někdy si troufat,
pak tiše stát,
plakat a prosit
taky tě proklínat
bolest si nosit
a mlčky usínat

cesty zpět už není
není kudy, není kam
těžko se něco změní
těžko se změnit sám.

marné jsou touhy
nevyslovené sliby
snad přání pouhý
snad už jen kdyby

kdyby si Ty, kdybych já
kdybychom snad oba dva.
Nezmění to nikdy nic
i kdybychom chtěli víc.

Krásný je doufat,
taky si přát,
někdy si troufat,
pak tiše stát,
plakat a prosit
taky tě proklínat
bolest si nosit
a mlčky usínat

navždy mlčící, jak mořská pěna
navždy vyrývám tu naše jména.
Autor Endy, 17.01.2011
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí