Hračka

Hračka

Anotace: Im not your toy, my dear boy!

Nikdy jsi mě neměl rád,
Udělal sis ze mě hračku.
Proč si mi musel takhle lhát?
Jenže každá hračka má svou značku...

Svléknout jsem se nechala,
viděl si už jaká jsem.
Záminka pro 'dospělost'
Jo, tak teď jseš borcem, vítězem..

Tak ti tedy gratuluju,
moc sladce jsi skóroval.
Kéž by tě dnes přejel bargr,
se zemí tě zarovnal.

NEjsem hračka umělá
abych byla spravená.
NEjdu prostě opravit,
Holt NEbudu, jak mám být.
NEjdu zašít, upravit.
NEjsem hračka! Já mám cit!
Zlomils mě a nechal být..
Jaks mě moh tak popravit?
Nediv se , že stěžuji si,
Tuhle bolest nelze skrýt...
Autor Live to fight, 17.01.2011
Přečteno 287x
Tipy 10
Poslední tipující: divoska_jaja, Romana Šamanka Ladyloba, la loba, blue, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji =)

01.02.2011 22:28:00 | Live to fight

třetí řádek, předposlední slovo... "a"

dobře sepsané

01.02.2011 00:45:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí