umění přehánět

umění přehánět

Anotace: .

vedu válku za nezávislost
na tvejch očích
v ulicích se střílí
a po schodech teče krev

musím to přehánět
jinej by se hádal
já musím vraždit

připadám si pak víc důležitej

v očích,
který svírám
ve svý dlani
Autor Tecka 2, 18.01.2011
Přečteno 330x
Tipy 4
Poslední tipující: Oslice, ZILA78
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oči jsou super....S.T.

18.01.2011 20:30:00 | ZILA78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí