unforgiven

unforgiven

Anotace: ...

prechádzať sa
po tieni mesiaca
v myšlienkach nežná hra
na bongo
a povedať slová,
ktoré mali byť povedané
už veľmi dávno

s páľavou v ústach
a mrazom na chrbte

darovať všetko zlato
bohatstvo
hviezdam
nech žiaria

ešte viac
na tento tmavý svet
Autor maliska, 18.01.2011
Přečteno 330x
Tipy 10
Poslední tipující: James Libustka, hypertenze, Sweet KiWi, mida, labuť, Gabrielle, Žqáry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí