Ve snách

Ve snách

Anotace: pro vlka

Nikdy a si nenechám vzít své sny,

protože ty v nich hraješ velkou roli.

Chvilku jsi rytíř a jindy zase vlk,

který mi před miliony let ukradl duši.



Pirát a princezna,

vlk a Karkulka,

náčelník, Nomád,

Můj zachránce...

který držel v obětí mou duši.

Když ji chtěli obětovat,

zlému Bohu.



Každý den s tebou vstávám,

a jdu spát s myšlenkou na tebe.

Copak se mi bude zdát dnes?
Autor Angel&Nightmare, 19.01.2011
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí