jesenné listy

jesenné listy

Anotace: ...

v dlhom kabáte
kráča
pomedzi popadané listy
zafarbených stromov

depresia a láska
vistí vo vzduchu

a ona zotiera žreb
svoj posledný
kde výhra rovná sa
jednému z toho

zničeným centom
šklbe a šklbe
s nalepenými nechtami
ktoré si dala urobiť
kvôli poslednému
nevydarenému vzťahu
so snahou zaškrabnúť
svoje spomienky

zotiera
a výhra
rovná sa:

rovná sa ...
Autor maliska, 20.01.2011
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: nebech, CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí