Láska očima

Láska očima

Anotace: Možná nás to vidí hodně stejně :)

Když se do nich podíváš, začneš pomalu tápat,
začne ti srdce znova bít a ty začneš chápat,
že právě pro tyhle oči si sem přišel,
že se do nich chceš dívat dlouze a tiše.

Začnou chvíle, kdy hledáš proč se to stalo,
co tohle předvídat má, zdali hodně, či málo.
vidíš v nich odraz tvýho blížícího se těla,
je to jako kdyby v nich tvá píseň zněla.

Můžeš se do nich koukat celý dny,
večer se v nich odehrávají sny,
chceš je mít najednou pro sebe,
chceš aby byly jenom tvoje nebe.

To co zažíváš, při pohledu do těch očí,
nědokážeš popsat, svět se s tebou točí,
rázem cítíš, že jsi lásce podlehl,
že nejsi ve snu, to jsi postřehl.

Co vidí oči druhýho? Jak tě jen vidí?
Ptáš se, zda-li jiskra naděje svítí,
doufáš, že i ten druhý se ti dívá do tvých očí,
že i on do světa lásky s tbeou vkročí.

Když pomalu zjišťuješ, že kouzlo našel i on,
chceš, aby nikdy nezazvonil konce zvon,
už se ptáš, zdali bojovat dál máš,
jestli všechno už teď znáš.

Věříš v sílu lásky, která člověka mění,
věříš i v kouzla, štěstí, bolest i snění,
teď už jsi šťastný protože našel jsi svůj cíl,
a taky už chápeš, co je to bojovat do konce sil....
Autor DeeWas, 20.01.2011
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí