Nevybavená reklamácia

Nevybavená reklamácia

Anotace: ...

moje telo
a moja duša
vypovedali funkčnosť

slnko tiež
sneh to fláka
a ani ten dážď
nechce padať

vietor neutícha

a psy neprestali brechať
potkany naďalej vláčia
svoju ukradnutú potravu
a trhajú igelitky

a moje city
tiež stratili
svoj zmysel

jediné,
čo ostalo
zapamätané

"ja ťa vážne potrebujem teraz"
Autor maliska, 22.01.2011
Přečteno 311x
Tipy 5
Poslední tipující: nebech, enigman, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

teraz hej...

24.01.2011 20:46:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí