Bylo...

Bylo...

Anotace: Jedna z dalších mých broken-heartů. xD

Byla to ta noc,
kdy mé štěstí upadlo,
ach milovala jsem Tě moc,
pak slunce Lásky zapadlo.

Byla to ta noc,
kdy vydechl jsi naposled už,
ach - milovala jsem tě moc,
byls tak krásný, silný muž.

Bylo to v tu noc,
ale teď už tady nejsi pro mě
postrádám tě moc,
ale zbyla jen děsivá prázdnota v prázdném domě.
Autor Monica., 23.01.2011
Přečteno 334x
Tipy 1
Poslední tipující: la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí