Vnitru své černočerné tmy

Vnitru své černočerné tmy

Anotace: Když pravdu chci říci, že ztrácím .....bolí to

Ztrácím se vnitru své černočerné tmy
v hořkosti a bolesti zitřků,
jenž víru jsem ztratil v sebe.
Kdy světlo objeví se?


Nesmím, já vím,
jenže chci, už necítím..
ztrácim jen sebe, tebe ctím.
Emoce bez duhy,
terčem smíchu
jen já a mé dluhy
jsem po tichu.......po tichu.


Stín zmizel a moudrost s ní
s blaženým pocitem zůstat jsem chtěl
jsem černá vrána
u brány smrti.
Autor al-pacino, 24.01.2011
Přečteno 314x
Tipy 14
Poslední tipující: P€ŤULK&, Alexej, teniska, Niky88, Gabrielle, Vampyrella, zenge, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevím proč, mě se tahle líbí o malinko víc než ta další

25.01.2011 09:30:00 | J sh' T r' k

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí