chtěla bych říct...

chtěla bych říct...

Anotace: ...

Všechno už spí,
já ležím tu samotná,
jak číslo pí,
bez konců, nezkrotná.

V hlavě mi hoří,
věci, co chtěla bych říct,
možná mi věří,
a půjde mi vstříc.

Nejsi mi lhostejný,
když projdeš, umírám,
to srdce prodejný,
za masku… zavírám.
Autor Gringer, 24.01.2011
Přečteno 429x
Tipy 3
Poslední tipující: kasparoza, Metcheque
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí