Zkrocení divokých šelem

Zkrocení divokých šelem

Anotace: tygr a lvice :*

Sbírka: Zimní zahřívání

Jsem těžce zmatená
mimo svůj nadhled
vlasním tělem
zrazená
může za to ..?
Tvůj pohled!

Jsem trochu nervózní
ruce se klepou
to staly se
závislé
-chtějí hladit
tvou kůži hebkou

Vlasy mi vlají
ve větru
směrem tvým
a oči slzí
možná snad
radostí
asi se v ní utopím

Nohy mě bolí
jak ve snech
spolu běháme
potom se lechtáme
a potom..
Úsměv na rtech!

Srdce mi buší
jako tep
divoké šelmy
když loví

Teď
srdcovou kartu sejmi
slunce a květ
své životy spojí!
Autor Lioness, 27.01.2011
Přečteno 457x
Tipy 8
Poslední tipující: Jacob P. Verlaine, James Libustka, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí