Dopisní tajemství

Dopisní tajemství

Anotace: Prvotním motivem mi byla básnička Borise Pasternaka. Tahle je jiná, ale stejně patří k mým nejoblíbenějším, tak Vám ji sem zas přidávám. :-) 12.9.2008

Psala jsem tobě psaní,
tobě jsem psaní psala...
A v něm vyznání,
jak jsem tě zbožňovala!

Proč adresa se ztratila?
Cit odplynul v dáli?
Snad příliš jsem se trápila
a jen sny sladké se mi zdály?!

Psala jsem psaní,
psaní jsem psala:
o nocích smilování,
o dnech, kdy jsem jen spala...

Dávno cestička zarostla,
vzpomínky zežloutly, jak papíru kus.
Děvenka, poupátko - v růži vyrostla.
Já psala již, tedy ty mi napsat zkus!

Psala jsem psaní,
psaní tobě jsem psala.
To kvůli tvému zdání,
že jsem se bez boje vzdala!

Já bojovat chtěla vytrvale,
však Osud plány nám zhatil.
Lásce naší nedala jsem vale!
Ne já, to ty jsi víru ztratil...
Autor Anita Buchtová, 28.01.2011
Přečteno 611x
Tipy 10
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Veselý Drak, Helena Buchtová, Actafool, PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Áááách toť láska umí ve svých podobách. Velmi zdařile akt lásky vyšumělý.

26.03.2011 13:31:00 | Veselý Drak

Vynikající, brilantně napsaný klenot! Nádhera ! :-)

02.03.2011 02:07:00 | Helena Buchtová

starší, ale pěkná!;-)

04.02.2011 20:57:00 | Actafool

Nemám slov, krásná...*:)

30.01.2011 19:14:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí