Asi blázen

Asi blázen

Anotace: jen pár veršů ...

Byl jsem trošku v šoku,
Lucii znal jsem trošku.
Úplně mě dostala,
když se na mě usmála.

Brýle ji fakt sluší,
až mi srdce buší.
Líbí se mi velice,
dal bych jí růží tisíce.

Pozdě v noci chvílí,
báseň v hlavě kvílí.
A tak rychle pospíchám,
na papír ji načmárám.

Nevím jestli se ji líbím,
a tak z toho šílím.
Nejde pořád jen tak psát,
polibek bych chěl jí dát.
Autor jenkin, 31.01.2011
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí