Závěrečná

Závěrečná

Anotace: Nic na světě, co za něco stojí, není zadarmo. Ale zničit také nic nestojí

Svět dnes mlčenlivý ve své koláži
v zrcadlech chodníků se odráží.
Žel bohu slastný cit,
propastmi vláčen mučen a bit.
Jsi vnější podnět, který zmizel,
ale smyslový dojem zůstává.
Je to radost i velká svízel,
že jsi snů mých postava.

Prázdná nádraží a zasnění chodci –
proč jsem vás neviděla?
Ptáš se, proč už neslyšíš hudbu?
Není drahý většího ticha, než když zemře láska.
Já jí nasadila oprátku,
a tys skopl židli.
Autor Iz, 31.01.2011
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: Live to fight, Sladkalu, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí