Temná milenka

Temná milenka

Anotace: Milenkou nejvěrnější, je temná noc, s milionem hvězdných očí...

Má ebenová krásko,
Tvůj nevidomý zrak
v temné tváři
tisícerým světlem září.
Záplavou vlasů
barvy černi havraní,
jak milionem paží
moji duši objímáš,
má krásná paní...

Hladíš mne laskavou
svou temnou dlaní,
toužím, má krásko,
bez ustání
Tebou být milován,
naplněn klidem Tvým
jak bezedný džbán
vesmírné prázdnoty...

Miluji ticho Tvé temnoty,
tajemnou příchuť, Tvou moc !
Závěsy protne sluneční světlo,
den vystřídá noc
odhalíc krásu Tvojí nahoty,
poslední vlasů pramen
hladí víčka má,
den opět vládne hodinám...

Havraní talisman,
Tvůj hebký vlas
ztratilas,
když jsem Tě hýčkal,
v ten noční čas.
Opět přicházíš,
den již zhas
a každou noc mne máš...

Tvé sametové boky
hladím s dychtivostí laní,
jež chystají se z tůně pít.
V mých očích den se stává saní
s tisícem hlav
sokem mé náruče,
vroucně Tebe zvoucí !
V mém těle
hraje rozkoš requiem.
Přicházíš, milenko má,
Tys zvána nocí...
Autor Sladkalu, 01.02.2011
Přečteno 404x
Tipy 32
Poslední tipující: Actafool, Zasr. romantik, Denael, STIMPRE, Demedalex, modrá..., Kapka, carodejka, Květka Š., Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen aby nepřišel tajně v noci Lucifer! ST! :o))

03.02.2011 22:55:00 | Zasr. romantik

...i přesto raději upřednostňuji den :)
ST

02.02.2011 23:02:00 | Denael

Moc hezké.

V mém těle
hraje rozkoš requiem.
Přicházíš, milenko má,
Tys zvána nocí...

02.02.2011 00:17:00 | carodejka

já vždycky chtěla milence z ebenu
tu tvář souměrných rysů a tělo šelmy
však v rámci lásky nynější vidinu odženu
neb poutník nebeský mi vyhovuje velmi :)

01.02.2011 20:55:00 | šuměnka

Mám rád eben a to nejen jako truhlář

01.02.2011 20:35:00 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí