Zklamání z Tebe?

Zklamání z Tebe?

Anotace: Dalo se to čekat... štěstí nepřichází na dlouho, možná proto, aby jsme si ho příště více vážili...

Cítím jak mé srdce splín zakrývá.
Cítím jak padám do neznáma.
Ten pocit rozumu zazlívá
a v srdci opět nová rána.
Padám do hlubin temnot.
Prázdná bez Tvé energie.
Jak hudebník bez not,
co zlostí nástroj svůj rozbije.

Rozbije ho z bezmoci,
prázdný a na konci.
Nemocný,
tou surovou nemocí.
Láskou,
tou bestií řvoucí.

Voda teče z očích mých,
proč neslyšíš?
Autor Leonkaaa, 01.02.2011
Přečteno 334x
Tipy 6
Poslední tipující: Giginka, CULIKATÁ, carodejka, Sladkalu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí