Ode mne ti

Ode mne ti

Anotace: ...

Nic moc jsou moje nohy
a o notách vím pramálo,
dosud k čemu mám to vlohy,
zatím se mi nezdálo.
Ani ty rysy v obličeji
ze mne dámu nedělají,
ono - trochu důvěrněji -
- vím, že nejsem trofejí.

Však i přes to mám se ráda
a vlastně od světa nechci tolik....
A tak naděj marně vkládám
do slov a gest tvých několik.

Má dlaň je přikryta druhou
a něco drahého ti chce dát.
Oči neví, kam podívat se mohou,
a doufají, že nebudeš se smát.

A tak buď chvíli zticha...slyšíš, jak bije?
Autor Xantista, 07.02.2011
Přečteno 362x
Tipy 13
Poslední tipující: labuť, tajemná slečna, Psavec, Pythonissa__, Mbonita, Gabrielle, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krásné ;)

07.02.2011 22:50:00 | tajemná slečna

Mluvíš mi z dušičky...
ST! :)

07.02.2011 20:33:00 | Pythonissa__

Bije jako zvon:-)).

07.02.2011 19:46:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí