Bez chybiček

Bez chybiček

Anotace: Báseň to sice není dokonalá, ale je to moje dílo. Je v něm spoustu věcí na které nechci zapomenout.

Sbírka: De amore et alia

Prý na lepší bych se zmohl, tohle mi teď říkáš,
ale já jen s tebou chci stále být, to nezměníš.
Své ctnosti, chybami nazýváš a krásy se zříkáš,
však miluji tě takovou jaká jsi, snad to oceníš.

Slyšel jsem dávno slyšel jsem moudro,
že prý skutečně milujeme až tehdy když chyby přehlížíme.
Já však chybi nevydím, jsi dokonalá máš své kouzlo,
spolu je nám líp než skvěle a chyby mé spolu přehlížíme.

Oba jsme jiní a přesto tak stejní,
a oba víme že sme v lásce neochvějní.
Jak málo času člověk a kolik ho pak najde,
stačí hledat a pro lásku se vždycky snadno najde.

Dělám věci které se ti nelíbí,
já to vím a stydím se.
Však také vím že odpouštíš mi,
a miluji tě o to víc.

Už se těším za týden, zase budem spolu,
když štěstí přát nám bude, bude to už v sobotu.
Však v pondělí má svátek náš kamarád,
a v jeho jménu chci něco pěkného dát.

Mám těch plánů mnohem víc,
však nevím jaký použít.
Třeba všechny na svět vyjdou,
a stihnu je všechny využít.
Autor Jiskroid, 08.02.2011
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí