Usměj se

Usměj se

Anotace: ...

Usměj se a vykouzli ten úsměv zářivý,
celý pochmurný den mi to oživí.
Jeden je nahoře a druhý koutek taky,
tvůj úsměv roztrhá i nejčernější mraky.

Tak mi prosím jeden úsměv dej,
ať je nám spolu hej.
Pusu ti na tvář dám,
ať víš, že nikdy nebudeš sám.
Autor Janica, 08.02.2011
Přečteno 489x
Tipy 2
Poslední tipující: labuť, januve
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Usmála jsem se, díky!

08.02.2011 22:29:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí