Pro něj

Pro něj

Anotace: Jedna z mnoha, protože ON bude vždy nejlepší, ať už je jakkýkoli..

Chytit tě za ruku
a nechat jít čas.
Dát průchod myšlenkám,
co dřímají v nás.

Nezůstat kamarádkou,
ale být víc.
Prožít s tebou mrazy
i největší hic.

Abys byl šťastný.
Ty, já, my oba!
Však na to není ta
nejvhodnější doba.
Autor Lucci Narr Pavlowna, 08.02.2011
Přečteno 336x
Tipy 1
Poslední tipující: januve
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí