Pro něj II

Pro něj II

Vpadl jsi mi do života
jak kulový blesk.
Znenadání, bez klepota
a můj život získal lesk.

V tvých slovech cítím uklidnění,
v tvé existenci útěchu.
Chci vytáhnout tě ze svých snění
a být ti také k prospěchu.

Ač se snažím, tak nic ze mě
nepadne ti do oka.
Ničí mě, že vidíme se
dvakrát do roka.

Nechceš mě, a já to vím.
Je víc než těžké žíti s tím.
Ale chci, abys byl šťastný,
a já se klidně utrápím.
Autor Lucci Narr Pavlowna, 08.02.2011
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí