Naše společný menu

Naše společný menu

Anotace: gastronomická lahůdka - vypsání z jednoho bolavýho rozchodu

Snídala jsem Tvůj úsměv
obědvala Tvý pohledy
a jako zákusek jsi nabídl
kousek svýho srdce.

Den co den,
celej rok
stále stejný menu.
Bez večeře chodila jsem spát.

Proč jsem si jen netroufla objednat si víc
chtěla jsem víc
ochutnat paže a boky
dlaně rty a Tvý kroky.
V jídelním lístku
nepřibylo nic.
Proč jsi jen nenabídl
víc.

Úsměv
pohledy
srdce.

Den za dnem,
celej rok.
A Ty se divíš, že takový menu
po měsících zevšednělo?

*

Přestal ses smát
oslepl jsi
necítíš.
A já...měla jsem chuť?
ne, hlad.

A změnila jsem lokál.
Autor Petite Francaise, 08.02.2011
Přečteno 364x
Tipy 3
Poslední tipující: Adellide, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedeně pojaté, skvělý nápad srovnání...některým koncům se halt nejde vyhnout :-(

09.02.2011 15:42:00 | Adellide

Zajímavě použitá gastronomie.

08.02.2011 22:32:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí