Divná

Divná

Anotace: ....

Vzpomínáš na naše dny plné lásky?
na polibek od tvé krásky?
Tak proč je to dnes všechno pryč,
proč už nemám od tvého srdce klíč?

V ruce krčím fotku Tvou,
po tvářích tečou mi slzy,
stále přemýšlím o nás dvou,
vše se stalo tak brzy.
Vzpomínáš na náš pohled?
Byl tak dlouhý...
neměli jsme nad sebou dohled,
zamilovali jsme se za okamžik pouhý.
Já milovala tebe hodně,
a milovali jsme se po tmě.
Já byla tvá malá kraská,
ty zas moje velká láska.

Chci to vrátit všechno zpět,
jsem snad sobecká, když to chci hned teď?
To se mi snad jenom zdá?!
Vše kazí se mi jak se dá.
Chce se mi řvát, brečet, smát,
brzo nad propastí budu stát
a říkat si ,,mám, či ne?''
Stejně mě to nemine.
Autor 89Rosa, 09.02.2011
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: Dušekteráztroskotává, Kubino 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí