Milenko, podej mi

Milenko, podej mi

Anotace: Slabost srdíčka...

Sbírka: Ohnivý Manon

Ach, má mrtvá,
mrtvá milenko.
Podej mi prosím,
své nežné srdénko.

Ach, mé chladné,
chladné srdénko.
Zazívej mi prosím,
zazpívej malinko.

Ach, má mrtvá,
mrtvá milenko.
Podej mi prosím,
své něžné srdénko.
Autor nývlt, 10.02.2011
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Ejí, Dona Quixote
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí