Sedíme každý sám

Sedíme každý sám

Anotace: Sedíme v knihovnách - neznám tě a ty mě ještě míň.

Vražda z nálady,
posloucháš moje slzy.
Sedíme každý sám,
sobě navzájem jsme cizí.

Jen trošku blíž,
možná vrátit něco zpět
- poznáváš mě?
Jen mi prosím vrať muj svět.

Sedíme v knihovnách
- neznám tě a ty mě ještě míň.
Už znám to nazpaměť,
koukám se na dno dobrejch vín.
Autor Elizabeth-Lili, 13.02.2011
Přečteno 418x
Tipy 8
Poslední tipující: cevert, Ejí, Mbonita, Danger, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dojala k slzám.

29.03.2017 21:10:28 | Tvořilka Lenka

Přijde, uvidíš.

27.02.2011 18:04:00 | cevert

Když jistota se stává nejistotou,zůstava plachou...
Tichost která bolí...když láska v odloučení se mění...

13.02.2011 21:30:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí