Nová kronika tváře

Nová kronika tváře

Anotace: ...

Rozepnu ti knoflíčky
ty kulatý zdržovadla
od nahoty

budu se u toho usmívat
s respektem k vážnosti

krůčku od ráje

Spolu se šatstvem
odlož studstvo
já už ho mám
v komínku ve skříni

polož se na horizont
mého pobláznění
slunce zapadá
do tvého úsměvu

uctivě se klaním

Až ti zašeptám
jak moc jsi nádherná
omluv mě
jak nevýstižný budu

slovník nejvybranějších slov
s tebou nepočítal
prosím čti
z výrazu mé tváře

co do ní ještě nikdo nikdy

nevepsal ...
Autor smudlinek, 17.02.2011
Přečteno 331x
Tipy 13
Poslední tipující: gallatea, Žqáry, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, labuť, Petbab, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krásná

17.03.2011 19:37:00 | Žqáry

moc hezke cteni

17.02.2011 20:30:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Kulatý zdržovadla od nahoty mě dostaly:-))

17.02.2011 14:10:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí