Pokračujte

Pokračujte

Anotace: určitě též znáte ten pocit...

Nedá se mlčet
ani mluvit
Nedá se brečet
ani smát
nedá se tančit
ani skočit
Nedá se...
prostě nedá
stát

Nelze už ptát se
a nelze už říkat
Viset na oprátce
a Tebe se zříkat
Nelze už slzet
a nelze se mračit
Brodit se v mlze
a na život
tlačit

Není snad cesta
Neznám ten směr
Nemůžu radit
kudy se ber
Nemůžu, nemůžu
hlavou plnou Tebe
Vlastně co chci?
Zebe
bez Tebe

Teď malý závěr chtělo by to říct
Slova, slova, slova ...znova...
a v praxi NIC
Autor ni.va, 18.02.2011
Přečteno 383x
Tipy 11
Poslední tipující: jedam, Taog, CULIKATÁ, Helena Lovecká, januve
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo praxe..ta dá práci

23.02.2011 23:01:00 | Taog

nedá se nic, než NIC :-) ST

18.02.2011 11:29:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí