Křídla andělů

Křídla andělů

Anotace: -

Mé srdce chce do nebe jít
bez tebe však nemůže bít
jak mu tohle vysvětlit teď mám

dnes máme andělskou moc
dnes máme křídla andělů
tak zpívej po celou noc
jestliže je ti do zpěvu

příjde, příjde zas den
pak nám ta křídla seberou
zítra to bude jen sen
teď noc máš ještě před sebou

ó lásko, poleť se mnou
poleť, už hvězdy čekají
svítí světlo nás dvou
a lidi dole zpívají

přijde zas ta noc snů
a s ní i křídla andělů

přijde zas ta noc snů
a s ní i křídla andělů

mé srdce chce do nebe jít
bez tebe však nemůže bít
jak mu tohle vysvětlit teď mám

jen přežít pár všedních dní
a pak se nám noc rozední
přijde zas ta noc snů
a s ní i křídla andělů

přijde zas ta noc snů
a s ní i křídla andělů

přijde zas ta noc snů
a s ní i křídla andělů.
Autor Bolder, 18.02.2011
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí